‘İlk Konutum, Birinci İş Yerim’ projesi: 5 vilayette kuralar çekilecek
‘İlk Konutum, Birinci İş Yerim’ projesi kapsamında 8-14 Mart’ta İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da 21 bin 219 konutun kuraları gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İlk Meskenim, Birinci İş Yerim” projesi ile ilgili bir paylaşım yaptı.
Kurum, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, proje kapsamında Ankara’da arsa kuralarının çekildiğini hatırlattı.
Hızla tamamlanacak
Gelecek çarşamba günü ise İzmir ve Afyonkarahisar’da konut kuralarının çekilmesine başlanacağını belirten Kurum, toplumsal konutların ve afet konutlarının süratle tamamlanacağını kaydetti.
Konutların kuralarının çekileceği iller
Kurum’un açıklamasıyla birlikte paylaştığı infografiğe nazaran proje kapsamında İzmir’de 8-14 Mart’ta 12 bin 400, Afyonkarahisar’da 8-9 Mart’ta 3 bin 169, Edirne’de 11 Mart’ta 1363, Kırklareli’de 12 Mart’ta 1189 ve Tekirdağ’da 13-14 Mart’ta 3 bin 98 olmak üzere toplam 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
