Emlak Gündemi Haberleri – Şehir Emlak

2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri

2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri

İlk yarısını bitirmemize az bir vakit kalan 2015 yılının, geç gelen yazı beraberinde yeni bir moda akımını da sürükledi. Yeni renkler, tasarımlar ve ürünler sayesinde 2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri önceki yıllardan bir hayli farklı gözüküyor. Yeşil bitkilerin önem verildiği bu sezonda özellikle yabani bitkiler ilgi görüyor. Eski zamanlarda sıklıkla tercih edilen duvar halıları, battaniyeler ve örgü duvar süsleri bu yazın dikkat çeken dekor ürünleri arasında yer alıyor. Uzunca bir süredir tüm dünyadaki zenginlerin ilgisini çeken yıpranmış halı ve kilimler 2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri ne hızlı bir giriş yaparak, bu senenin modası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yeni yılın yeni stilindeki renkler ise geçtiğimiz seneye göre oldukça farklı. Altın renginin ağırlıkta kullanıldığı eşyaların satışı oldukça artmış durumda.  Altın rengiyle birlikte marsala kullanılarak hazırlanmış olan ürünlerin dekorasyon konusunda açık renge sahip evlere ne kadar yakıştığını aşağıdaki resimde görebilirsiniz.


modern salon
 
Pastel ve altın sarısı tonlarının kullanıldığı evlere ise biraz canlılık ve hareket katmak için geniş yapraklı yabani bitkileri tercih edebilirsiniz. Eğer bitki ve çiçek kullanımını gerçekten seviyorsanız, evinizin köşelerine yerleştireceğiniz geniş yapraklı bitkilerin yanı sıra 2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri konusunda oldukça ilgi gören küçük saksı bitkileri ile masalarınızı süsleyebilirsiniz.

Günümüzde özellikle Rusya tarafındaki bireylerin oldukça sık tercih ettiği örgü duvar süsleri ise bu sene ülkemizde görülmeye başlanacak. Ev Dekorasyonu konusunda hatırı sayılır bir maziye sahip olan bu öğeler, vintage modası nın evlerimize yansıması olarak değerlendiriliyor. Aşağıdaki resimde göreceğiniz üzere, hazır olarak satın alabileceğiniz bu süsleri, herhangi bir mil veya şiş gibi öğeler kullanmadan elinizle hobi amaçlı hazırlayarak dekor ürünü olarak kullanabilirsiniz.

ÖNEMLİ  Çocuklar için ev kazalarına karşı alınabilecek önlemler

modern duvar eşyası

Tadilat gerektiren dekor öğelerine de değinmemiz gerekirse, 2015 yaz ev dekorasyonu fikirleri içerisinde geçen sene ev renkleri konusunda moda olan canlı renkler bu sene yerini daha soğuk ve yumuşak renklere bırakıyor. Mavi, turuncu, kırmızı, şeker pembesi gibi albenisi olan ancak göz yorgunluğu yaratan renklerin yerini bu sezonda beyaz, gri, kavuniçi, şampanya gibi soft ve pastel renkler alacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ